Wie zijn wij?

Melbo Consultings is sinds 2014 gespecialiseerd in las-, metaal-, constructiewerken en zonnepanelen.

Hiernaast zijn wij ons ook gaan specialiseren in industriële elektriciteitswerken en bieden wij totaalprojecten in LED verlichting aan.

Een familiebedrijf met een passie!

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector richtte Oruc Karaca in 2014 Melbo Consultings op. Als zaakvoerder is hij niet enkel actief op kantoor, maar ook op de werkvloer zelf. Door gericht te sturen en te coördineren zorgt hij voor een sterke samenwerking met zijn collega’s.
Een positief resultaat staat centraal bij Melbo en dat gevoel reflecteert op onze partners.

Het administratief werk wordt verzorgd door Şahsenem Karaca, de oudste dochter van Oruc. In 2017 nam zij het roer over van haar vader.
Door haar de kneepjes van het vak en sector te leren, heeft Oruc haar klaargestoomd.

Selin Karaca, de jongste dochter, is een studente Accountancy & Fiscaliteit. Na haar studies kan ze rekenen op haar zetel binnen Melbo Consultings en zo het team versterken.

Waarom Melbo?

Melbo staat voor metaal, elektriciteit en bouw.

Veiligheid en vertrouwensrelaties

Onze grootste referenties waarnaar wij met trots verwijzen zijn Umicore te Hoboken en Aperam te Genk.

Op de site Umicore heeft Melbo Consultings meer dan 7 jaar als huiscontractor geopereerd en zowel de laswerken als de verlichtingsprojecten op de site verzorgd.

Oruc, de voormalige zaakvoerder heeft nog voor het ontstaan van Melbo Consultings 14 jaar ervaring binnen de site van Aperam te Genk, die hij dan tot op heden heeft kunnen uitbouwen tot wel 18 jaar ervaring in het herstellen van slakkenpotten.

Oktober 2019 investeerde Melbo in een VCA*-certificering om zo de veiligheid die Melbo hoog in het vaandel draagt officieel te maken.

Voorheen beschikte elke werknemer van een persoonlijke veiligheidscertificatie.

In oktober 2020 slaagde Melbo Consultings opnieuw voor de veiligheidscontroles van BTV. Veiligheid, orde en netheid op de werkplek, daar kunnen we mooi een vinkje achter zetten!