Services & diensten


Melbo Consultings BVBA is een gecertificeerd bedrijf dat sinds 2011 bestaat en is gespecialiseerd in industriële las- en metaalwerken en sinds 2013 ook industriële- en algemene elektriciteitswerken.

Wij hebben onze werkzaamheden opgesplitst in een paar groepen die we hieronder uitplooien.

Foto home

♦ Afdeling industrie:

Berekenen en plaatsen en/of vervangen van verlichting in industriële hallen, showrooms,… Installatie of vernieuwing van kabelbanen en zware voedingskabels Installatie of vernieuwing van elektrische borden en bijhorende installaties zoals werkstopcontacten,…
Het bekabelen van machines tot industriële installaties zoals bv. procesinstallaties, productielijnen,… Alle soorten elektrisch onderhoud aan machines en opzoeken en herstellen van eventuele storingen aan een machine.
Elektrische inrichting van kantoorgebouwen, winkels,…


♦ Afdeling particuliere elektriciteit:

Het volledige pakket leveren voor huisinstallaties, het optekenen van de wensen van de klant tot het gekeurd afleveren van de elektrische installatie.
Deze diensten kunnen ook geleverd worden voor appartementsgebouwen.


♦ Afdeling bordenbouw:
Wij beschikken over onze eigen afdeling bordenbouw. Deze kan zowel volgens eigen ontwerp als volgens lastenboek of klantspecificatie gemaakt worden. Alle materialen die gebruikt worden in onze kasten zijn gekeurde materialen van erkende fabrikanten. Elk afgewerkt bord wordt gecontroleerd en nagemeten alvorens deze het atelier verlaat.

♦ Piping:
Deze dienst leveren wij enkel in de industrie en op adres van de klant.

De werken kunnen zowel voor RVS als voor STAAL geleverd worden.
Wij kunnen op uw vraag zelf opmetingen doen en ISOS uittekenen voor uitvoering der werken.
We kunnen ook bestaande ISOS van piping uitwerken volgens plan.

Heeft u professionele hulp nodig en wilt u weten of Melbo Consultings BVBA hierbij U kan helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!